Levesek : Fsts Csicserileves Csomborral |
Fsts Csicserileves Csomborral
vizipaci 2005.03.04. 11:57
Fsts Csicserileves Csomborral
Fsts Csicserileves Csomborral
|

Alapanyagok :
Csicseribors 8 dkg. /Biopont termk/ Zldsgerl 1,5 l. Olivaolaj 0,5 dl. Vrshagyma 5 dkg. Srgarpa 10 dkg. Pritamin Paprika 5 dkg. Fokhagyma 4 ger. Zeller zld 1 cs. Fstlt Tofu 5 dkg. BIO Lenmag 2 dkg. /Biopont termk/ Fszerpaprika rlt Kmny Babrlevl Csombor S
Az elkszts mdja :
A cscseriborst elz este beztatjuk, majd fltesszk fni a zldsg erlevesben a babrlevllel egytt. Az olajon flpuhra proljuk a finomra vgott vrshagymt, megszrjuk fszerpaprikval, hozzadjuk az aprra vgott paprikt, valamint a karikra vgott srgarpt, a fszereket, s kevs zldsg erlevessel sszeproljuk. Amikor a csicseribors 3/4-esre megpuhult, a leveshez keverjk a zldsgeket s sszeforraljuk vele. Amikor elkszlt, belekeverjk a zzott fokhagymt, a finomra vgott zeller zldet s az apr kockkra darabolt fstlt tofut.
Tlalskor a tetejt megszrhatjuk pirtott lenmaggal.
|
|