15-15 dkg maradk ftt marhahs s gomba 20-20 dkg vegyes zldsg (mirelit) s trt (konzerv) paradicsom 8 dkg kagyltszta 2 marhahsleveskocka 1 fej vrshagyma 1 gerezd fokhagyma 1 evkanl olaj 1 kvskanl szrtott oregan (szurokf) 5 dkg reszelt sajt rlt bors s
ELKSZTS
A hagymt megtiszttjuk, felaprtjuk, a gombt lebltjk, s felszeleteljk. Egy liter vzben megfzzk a leveskockkat, beletesszk a darabokra vgott ftt hst. Egy fazkban, forr olajban megpirtjuk a hagymt, majd beletesszk a fagyasztott vegyes zldsget, s kzepes lngon, llandan kevergetve megproljuk. Hozzadjuk a zzott fokhagymt, a gombt, a paradicsomot, s felntjk a levessel. Beleszrjuk a tsztt, szzuk, borsozzuk, felforraljuk, s addig fzzk, amg a tszta megpuhul. Tnyrokra osztjuk, megszrjuk reszelt sajttal, s azonnal tlaljuk.