Sacher torta
vizipaci 2005.03.04. 12:24
Sacher torta
|

Napfivrek recept
Alapanyagok :
A tszthoz :
BIO Teljeskirls bzaliszt - 40 dkg. /Biopont termk/ BIO Fehr tnklybzaliszt - 10 dkg. /Biopont termk/ BIO Karobpor - 20 dkg. /Biopont termk/ BIO Ndcukor - 15 dkg. /Biopont termk/ Stpor - 1,5 cs. Citromhj - 2 db. Fahj Olaj - 2 dl. Citroml - 1 db. BIO Vanlis szjaital - 1,1 l. /Biopont termk/
A tltelk :
Baracklekvr - 30 dkg.
A mz :
BIO Karobpor - 10 dkg. /Biopont termk/ BIO Margarin - 10 dkg. /Biopont termk/ BIO Ndcukor 10 dkg. /Biopont termk/
Az elkszts mdja :
A tszthoz alaposan sszekeverjk a szraz anyagokat. A szjaitalban elkeverjk az olajat s a citromlevet. A kt komponenst vatos keverssel sszedolgozzuk. A masszt vkonyan kiolajozott s kilisztezett stformba ntjk. 180-200 C -on megstjk a tsztt. Amikor elkszlt s kihlt, flbevgjuk. Megtltjk a barackzzel, majd a tetejt is vkonyan lekenjk.
A margarinban feloldjuk a ndcukrot s a karobot, majd egyenletesen thzzuk a tortt a mzzal.
|
|