Levesek : Hideg uborkaleves kaprosan |
Hideg uborkaleves kaprosan
vizipaci 2005.03.04. 11:55
Hideg uborkaleves kaprosan
Hideg uborkaleves kaprosan
|

Alapanyagok :
Kgyuborka - 80 dkg. Prhagyma - 20 dkg. BIO zabital - 1,5 l. /Biopont termk/ BIO natr szjajoghurt - 0,5 l. /Biopont termk/ Fokhagyma - 4 ger. Zellerzld - 1 cs. Friss kapor - 2 cs. S rlt fehrbors BIO lenmag - 2 dkg. /Biopont termk/ Napraforgmag - 2 dkg. /Biopont termk/
Az elkszts mdja :
Az uborkkat vkonyra lereszeljk, kevs sval meghintjk, kiss kinyomkodjuk. A prt, a kaprot, s a zellerzldet finomra vgjuk, a fokhagymt sszezzzuk. A szja joghurtot a zabitallal simra keverjk. Az alkotelemeket vatosan belekeverjk a mrtsba.
Tlalskor a tetejt megszrjuk pirtott len- s napraforgmaggal.
|
|