A marinlt paprikt lecspgtetjk, s 1 tojssal, sval, borssal prstjk. A kukorict sval, borssal zestjk, s 1 tojssal prstjk. A spentot 2,5 dkg vajban kislngon 10 percig proljuk, kihtjk, majd 1 tojssal, sval s borssal prstjk. A ksz krumpliprt kislngon felmelegtjk, majd levesszk a tzrl, s sszekeverjk a tejsznnel, a maradk tojsokkal, s sval, borssal, szerecsendival, zzott fokhagymval zestjk. A prt hrom rszre osztjuk, s mindegyikbe belekeverjk valamelyik zldsgprt. Kivajazzuk a psttomformt, s hrom rtegben beletesszk a prket spent, kukorica, paprika sorrendben. Aluflival lefedjk, s forr stben, vzfrdben 30 percig gzljk. Elzrjuk a stt, a psttomot mg 5 percig bennehagyjuk, majd kibortjuk a formbl, felszeleteljk, s tlaljuk.