A palacsinthoz 20 dkg liszt 1 tojs 3 dl tej s olaj, a stshez
A tltelkhez 2-2 evkanl snidling, fekete olajbogy-krm s bazsalikom 20 dkg kecskesajt 2 szl jhagyma 2,5 dkg magozott fekete olajbogy olaj
ELKSZTS
sszekeverjk a palacsinta tsztjt, s konyharuhval letakarva flretesszk. Egy csszben sszekeverjk az olajbogykrmet, a kis kockkra vgott kecskesajtot s a finomra vgott jhagymt. Palacsintastben olajat melegtnk, megstjk a palacsintkat, mindegyiket megszrjuk aprra vgott snidlinggel, bazsalikommal, elosztjuk rajtuk a darabokra vgott olajbogykat, s 1-1 kanlnyi krmet. A palacsintkat flbehajtjuk, s serpenyben mg nhny percig stjk, amg a sajt elolvad. Tnyrra rakjuk, saltval s hagymakarikkkal krtjk, olajbogykkal dsztjk.