Saltk : Yofus-kesudis padlizsnsalta |
Yofus-kesudis padlizsnsalta
vizipaci 2005.03.04. 12:20
Yofus-kesudis padlizsnsalta
Yofus-kesudis padlizsnsalta
|

Napfivrek recept
Alapanyagok :
Padlizsn - 60 dkg Kesudi - 30 dkg /Biopont termk/ Fokhagyma - 5 dkg Olvaolaj - 1 dl Petrezselyem zld - 2 cs. BIO natr szjajoghurt - 4 dl /Biopont termk/ S
Az elkszts mdja :
A padlizsnt 2x2 cm-es kockkra vgjuk, s vkonyan kiolajozott tepsire tertjk. 180 C -on megstjk. A kesudit szintn megpirjuk a stben. A szjajoghurtot simra keverjk, zestjk zzott fokhagymval, finomra vgott petrezselyem zlddel, kevs olvaolajjal s sval. A slt padlizsnkockkat s a pirtott kesudit belekeverjk a mrtsba.
Tlalskor saltalevllel s citromkarikval dsztjk.
|
|